spamgourmet - gratis engangsemailadresser, stærk spam blocker, kort indlæringskurve

gourmet "Kom bare an!!!"

8,679 dage, 324,514 brugere
9,056,699 engangsadresser
174,105,371 beskeder leveret, 15,913 i dag
1,253,675,765 beskeder spist, 28,627 i dag

spam-sikre din indbakke!

IMPORTANT!
As of 2023, Protonmail requires full DANE compliance from spamgourmet. This issue is at our attention and are working with our current DNS provider to provide what we need to make this happen.

diskuter/hjælp nyheder twitter FAQ holdet donér
tomhjerne tilstand
god beskyttelse
ingen vedligeholdelse
log ind
bruger
husk mig
kode
problem med kodeord?
eller lav en ny bruger
ny bruger
email
DA DE EN ES FR IT JA NL NO PL PT RO RU SV TR ZH language flagsikke logget ind
beskyttet adresse

Hvordan spamgourmet virker

Hvis du giver din email adresse til alle, er du bundet til at få spam emails, og du vil ikke vide hvor de kom fra. Ville det ikke være praktisk hvis du kunne give en forskellig email adresse til hver virksomhed eller hjemmeside, men stadig modtage alle dine emails som før? Ville det ikke være nemmest at antage, at adressen vil blive givet til spammere, og så ville det virke som en spam blocker ved at standse automatisk med mindre du beslutter noget andet?

Det er præcis hvad spamgourmet tilbyder dig! Der er intet at installere på din computer, og når du er registeret, er det muligt at du aldrig vil komme her tilbage. Det er hvad der gør spamgourmet en af de mest praktiske og effektive anti-spam værktøjer, der findes.

Beskyt dig selv mod spam i tre nemme skridt:

1. Hvis du ikke har gjort det endnu, så lav en spamgourmet bruger. Indtast dit brugernavn og den email adresse du vil beskytte. Du bliver bedt om at skrive ordet fra et billede og vælge et kodeord.

2. Spamgourmet vil videresende all emails sendt til dine spamgourmet engangsadresser videre til din beskyttede adresse -- på den måde behøves du ikke at fortælle nogen hvad din email adresse er -- det er derfor det er kaldet en beskyttet adresse. Selvfølgelig skal den beskyttede adresse eksistere. Det er derfor du er nødt til at bekræfte den. Du vil modtage en email, der beder sig om at bekræfte.

3. Efter du har bekræftet din beskyttede adresse, kan du give selvdestruerende engangsemailadresser, når du har lyst. En engangsadresse er ligesom:

ord.x.bruger@spamgourmet.com

hvor ord er et ord du aldrig har brugt før, x (valgfri) er det nummer af emails du vil modtage gennem denne adresse (op til 20, og nummeret 3 vil blive brugt hvis du undlader x), og bruger er dit brugernavn.

For eksempel, hvis dit brugernavn er "spamcowboy", og StortFirma vil have din email adresse (på nettet, på telefonen, i butikken - det er lige meget), i stedet for at give dem din beskyttede adresse, så giv dem den her:

frastortfirma.3.spamcowboy@spamgourmet.com
(og frastortfirma.spamcowboy@spamgourmet.com vil virke på samme måde)

Den engangsemailadresse vil blive lavet her den første gang StortFirma bruger den (du skal altså ikke gøre noget for at lave den), og du vil modtage de første 3 beskeder, videresendt til din beskyttede adresse. Resten vil blive grovt komsumeret.

Hvis du vil have flere indstillinger, kan du vælge "avanceret tilstand"-fanen ovenover.

For resten, vi sender *aldrig* emails med vedhæftede filer -- hvis du får en og det ser ud som om, den er fra os, så lad være med at åbne den!! Det er muligvis en virus.

vilkår/betingelser privatliv diskuter/hjælp nyheder FAQ holdet