spamgourmet - gratis bruk-og-kast epostadresser, veldig god spamblokkering, svært enkelt å lære

gourmet "Nydelig spam!"

8,679 dager, 324,514 bruker kontoer
9,056,706 bruk-og-kast adresser
174,105,740 epost levert, 16,282 idag
1,253,676,495 epost spist, 29,357 idag

Ta tilbake innboksen din!

IMPORTANT!
As of 2023, Protonmail requires full DANE compliance from spamgourmet. This issue is at our attention and are working with our current DNS provider to provide what we need to make this happen.

diskutér/hjelp nyheter twitter FAQ/OSS teamet donér
idiot-sikkert modus
god beskyttelse
intet vedlikehold
logg inn
bruker
husk meg
pass
problemer med passordet?
eller lag en konto
ny bruker
epost
DA DE EN ES FR IT JA NL NO PL PT RO RU SV TR ZH language flagsDu er ikke logget på.
beskyttet adresse

Dersom du deler ut epost adressen din til alle, vil tilslutt motta spam eposter, og du kan ikke vite hvor de kom fra. Ville det ikke være greit å kunne gi ut en forskjellig epost adresse til hver enkelt firma eller hjemmeside, og likevel få epost som før? Ville det ikke være enklere å anta at adressen vil bli gitt til spam-avsendere og at den skrur seg av automatisk, med mindre du bestemmer deg for noe annet?

Det er nøyaktig hva spamgourmet tilbyr! Du trenger ikke installere noe på maskinen, og når du registrert deg er det sannsynlig at du ikke trenger å returnere hit. Dette gjør spamgourmet til en av de enkleste og mest effektive måtene for å unngå spam.

Bevæpne deg mot spam-avsendere med tre enkle steg:

1. Om du ikke har gjordt det ennå, lag en spmgourmet konto. Skriv inn ditt brukernavn og adressen eposten din skal videresendes til. Du vil bli bedt om å identifisere et ord i et bilde, og velge ett passord.

2. Spamgourmet vil videresende all epost som blir sendt til din spamgourmet bruk-og-kast adresse -- herav navnet videresendings adresse. Selvfølgelig må adressen du videresender epost til eksistere. Derfor må du bekrefte dette. Du vil mottaen epost som ber deg om å bekrefte.

3. Etter at du har bekreftet videresendings adressen, kan du gi bort selv-ødeleggende bruk-og-kast adresser når du vil. Bruk-og-kast adressene er oppbygd slik:

EtOrd.x.brukernavn@spamgourmet.com

hvor EtOrd er et ord du ikke har brukt før, x er antall meldinger du ønsker å motta på denne adressen (opp til 20), og brukernavn er ditt brukernavn.

FOr eksempel, om ditt brukernavn er "spamcowboy", og StortFirma ønsker at du gir de din adresse (på nettet, telefonen, i butikken - det spiller ingen rolle), i stedet for å gi de din virkelige adresse gir du dem denne:

fraStortFirma.3.spamcowboy@spamgourmet.com

Denne bruk-og-kast adressen vil bli lagether første gangen StortFirma bruker den (du trenger ikke gjøre no for å lage den), og du vil mota maksimalt 3 adresser, videresendt til din videresendings adresse. Resten blir udelikat spist opp.

Ønsker du flere valg, velger du "avansert modus" på toppen.

betingeler for bruk Personvern diskutér/hjelp nyheter FAQ/OSS teamet