spamgourmet - adresă de e-mail volatilă, puternică blocare a mesajelor nedorite (spam), utilizare extrem de uşoară

gourmet "spam-o-riffic!"

zile, conturi de utilizator adrese volatile mesaje livrate, azi mesaje mâncate, azi

Protejeaza-ţi INBOX-ul de SPAM!

IMPORTANT!
As of 2023, Protonmail requires full DANE compliance from spamgourmet. This issue is at our attention and are working with our current DNS provider to provide what we need to make this happen.

discută/sprijin noutăti twitter Întrebări Frecvente (FAQ) echipa donează
Interfaţă simplă
protecţie bună
Fără întreţinere
conectare
utilizator
retine utilizator
Parola
probleme cu parola?
sau creaza un cont
utilizator nou
e-mail
DA DE EN ES FR IT JA NL NO PL PT RO RU SV TR ZH language flagsNu esti logat
adresă protejată

Daca iti dai adresa de e-mail oricui, esti expus sa primesti mesaje nedorite (spam) si nu ai habar cine ti le trimite. Nu ar fi convenabil sa ai la dispozitie o adresa diferita de e-mail pentru fiecare afacere si fiecare site de pe web fata de felul cum iti primeai e-mailurile inainte vreme?

Ei bine, este exact ceea ce ofera Spamgourmet ! Elibereaza-te de e-mailurile nedorite urmand trei pasi simpli:

1. Daca inca nu ai facut-o, creaza-ti un cont la spamgourmet. Introdu numele tau de utilizator si o parola (introdu-o de doua ori). De asemenea introdu si adresa ta de e-mail.

2. Spamgourmet iti va re-expedia spre aceasta adresa e-mailurile trimise spre adresa ta volatila creata pe Spamgourmet -- catre adresa de re-expediere. Desigur, aceasta adresa de re-expediere trebuie sa fie una reala. De aceea ti se cere sa o confirmi. Vei primi un e-mail cerindu-ti sa confirmi inscrierea.

3. Dupa cea ai confirmat adresa ta de re-expediere , poti sa te folosesti oricand de adrese de e-mail care se autodistrug. Aceste adrese "volatile" sunt de forma:

oricecuvant.x.utilizator@spamgourmet.com

Unde oricecuvant este un cuvant ce nu l-ai mai folosit inainte pentru crearea unei adrese , x este numarul de mesaje de e-mail pe care doresti sa le primesti la aceasta adresa (maximum 20), iar utilizator este numele de utilizator pe spamgourmet. De exemplu, daca ai ca nume utilizator "spamcowboy", iar cei de la BigCorp doresc sa le dai adresa ta e e-mail, le-o poti da pe urmatoarea:

frombigcorp.3.spamcowboy@spamgourmet.com

Adresa de e-mail este creata la prima sa utilizare, si vei primi cel mult 3 mesaje (re-expediate spre adresa ta de re-expdiere). Restul e-mailurilor spre aceasta adresa, vor fi consumate pe loc.

Asta e tot. Nici macar nu trebuie sa mai revii aici.

Daca doresti mai multe optiuni, alege "Modul Avansat" de pe eticheta de mai sus.

termeni si conditii Păstrarea secretului discută/sprijin noutăti Întrebări Frecvente (FAQ) echipa